Banner
HOMEMASS MEDIAMy WritingsEl Sofà de la Portera
22 June 2015
El Sofà de la Portera
Mass media - Articles XSM
Ara
  
 

Tags: Barça | Sports

L’informe anual Football Money League publicat per l’empresa auditora Deloitte ha passat bastant desapercebut a Can Barça. Al llarg de l’any i durant la presentació de la seva candidatura, Josep Maria Bartomeu ens ha repetit fins a l’avorriment que la seva gestió econòmica era exemplar i que el Barça no només era el líder mundial en futbol (que ho és), sinó que també ho era en qüestions econòmiques. Però l’informe anual de Deloitte pinta un quadre una mica diferent. Vegem-lo.

Primer, el líder mundial en ingressos NO és el Barça sinó el Reial Madrid. Sorprenentment, la segona posició tampoc no és per al Barça sinó per al Manchester United. I la tercera? Doncs per al Bayern Munic! El Barça és a la quarta posició.

Segon, el Barça no havia estat fora de les dues primeres posicions des del 2007/2008!!! Ho diu, així de literalment, l’informe Deloitte a la pàgina 16: “Barcelona slip two places to fourth in this year’s Money League, the first time since 2007/08 that the Catalan giants haven’t featured in the top two

[...]

- Read the whole article (ara.cat)

Search

Banner