Banner
10 September 2015
TV3 estrena temporada amb nova imatge i grans apostes com "Merlí", "Catalunya Experience" i "Economia en colors"
Mass media - Economia en colors
SalaiMartin.com
  
 
La presentació ha comptat amb la tradicional foto de família dels presentadors i actors de programes i sèries de TV3.
Eugeni Sallent, director de TV3, ha començat dient "això té bona pinta, estrenem una nova temporada que ens fa molta il·lusió". Sota el lema "Com tu vols", Sallent ha explicat que "volem seguir connectats a la gent, fer una televisió que agradi". Per aquesta raó "tenim una programació potent, basada en l'èxit. Ens hem renovat amb nous programes i amb els que ja estan consolidats però que també s'han actualitzat, com ‘Divendres', amb la incorporació d'Helena Garcia Melero, ‘Els matins', amb Núria Solé i Lídia Heredia, o el ‘.CAT', que conduirà Xavi Coral".

El director de TV3 ha afegit que "aquesta renovació la podem fer perquè tenim molt bons professionals que tenen la capacitat d'adaptar-se a diferents registres". La nova programació continua "basada en el rigor, la credibilitat i sobretot a aconseguir la confiança de la gent".

Sallent també ha destacat que "els continguts estan formats per informatius, humor, esports... tots els gèneres que fan que la programació sigui molt sòlida: "Això ha fet que siguem líders durant 5 anys consecutius i ho seguirem defensant per arribar al sisè." "Els informatius són la columna vertebral de TV3 i ho han de continuar sent. En poc temps hem fet molts canvis, i avui gaudeixen d'un lideratge inqüestionable, són els més vistos i valorats per l'audiència i això té molt mèrit."

[...]

Eugeni Sallent ha destacat novetats com "Merlí", "Economia en colors", "Tocats de l'ala" o "Catalunya Experience". El director ha remarcat la importància de les coproduccions perquè "s'ha de seguir apostant per explicar grans històries i ho farem. Demà estrenem ‘13 dies d'octubre', en què s'explica com va viure Companys els seus últims dies; després n'arribaran d'altres com ‘Fassman' o ‘Res tornarà a ser com abans'. [...]


Search

Banner