Banner
05 January 2012
New!! PODCAST Xavier Sala i Martín
Mass media - Radio
Salaimartin.com
  
 

Tags: Rac1

Des d'aquesta secció us podreu subscriure o escoltar de manera senzilla el PODCAST de Xavier Sala i Martín.

Si us hi subscriviu, us podreu anar descarregant al moment les aparicions radiofòniques de l'economista als diferents mitjans de comunicació amb els quals col·labora regularment, o les entrevistes que li vagin fent. Tot de manera automàtica per poder escoltar-ho quan ho preferiu.

Les col·laboracions fixes són a La Tertúlia de "El Món a Rac1" de Jordi Basté, i les lliçons d'economia al "Versió Rac1" de Toni Clapés.

+ Clica al Feed del PODCAST per subscriure't-hi fàcilment

 

Com pots escoltar o baixar-te els Podcasts?

Ho pots fer via web, de manera senzilla clicant a la foto de la dreta. Al feed hi veuràs els diferents capítols del podcast i els pots escoltar.

Si cliques a la imatge pots veure que senzill és fer la subscripció: simplement ves a al "Feed del Podcast" clickeja a "subscriure en Itunes" i cada setmana t'apareixerà un nou xou que se't posarà a l'Ipod o Iphone quan el sincronitzis. Si clickejes a Subscribe in Mail, rebràs un missatge cada cop que hi hagi un nou programa per escoltar. Si ho prefereixes també ho pots cercar directament el Podcast a la iTunes Store d'Apple, on te'ls podràs baixar o subscriure't-hi de manera senzilla i gratuïta.

+ Subscriu-t'hi des de l'iTunes Store d'Apple

(si no teniu el programa us el podeu descarregar aquí)

 

Què és un Podcast?

El terme podcasting deriva del terme anglosaxó broadcasting, que vol dir radiodifusió i webcasting, combinat amb el nom del reproductor portàtil iPod, el dispositiu de reproducció portàtil triat per molts primers oients de podcast. El podcasting permet l’enregistrament de ràdio per Internet o programes d’àudio d’Internet similars. Aquests enregistraments es poden descarregar a un reproductor portàtil (com per exemple un iPod) per poder escoltar l’enregistrament a qualsevol lloc o bé escoltar-ho directament des de l’ordinador. Sovint aquesta tecnologia s’utilitza conjuntament amb la tecnologia RSS, que permet comprovar si hi ha nous arxius i descarregar-los de manera automàtica. Tot això ho podeu fer visitant el feed del podcast de Xavier Sala i Martín.

Si vols saber-ne més sobre els Podcasts més visita aquest link

Search

Banner