Banner
HOMEMASS MEDIARadioLa liquidació del grup immobiliari Evergrande al Versió Rac1
30 January 2024
La liquidació del grup immobiliari Evergrande al Versió Rac1
Mass media - Radio
Rac1
  
 

Tags: China | Crisis | Rac1 | Radio

El catedràtic d'Economia de la Universitat Colúmbia assegura al Versió Rac1 que "no sabem si és un Lehman Brothers o no", i es pregunta si el partit comunista sabrà gestionar aquesta crisi. "La liquidació d'Evergrande és el principi d'una situació que pot ser catastròfica", ha dit Sala i Martín.

La justícia de Hong Kong ha decretat la liquidació del grup immobiliari Evergrande, la promotora més endeutada del món. El gegant immobiliari xinès té un deute de 300.000 milions de dòlars i, com ha explicat el catedràtic d’Economia de la Universitat Colúmbia, Xavier Sala i Martín, al Versió RAC1 de Toni Clapés, "Evergrande és enmig d'una bombolla", tot i que reconeix que "no sabem si és un Lehman Brothers o no".

El problema d'Evergrande és, segons Sala i Martín, que els deutes de l'empresa són molt més grans que totes les seves propietats, valorades en 240.000 milions de dòlars. El professor afirma que l'origen de la crisi és el fet que "el govern xinès no volia dependre tant dels estrangers i vendre més a casa".

Listen to the XSM Podcast

- Link to Rac1.cat

 

Podcast XSM

Podcast Feed

XSM ON THE RADIO

Click here to see all the XSM audios
Name Play
InformeSiM 15ABR2024

VersioRac1 09ABR2024

InformeSiM 06MAR2024

VersioRac1 27FEB2024

InformeSiM 14FEB2024

Search

Banner