Banner
HOMEBLOGSCarta Anònima als Votants d'Unió
26 September 2015

Carta Anònima als Votants d'Unió

Written by 

Avui m'ha arribat aquesta carta anònima que, he pensat, tenia el seu interès. Està adreçada als votants d'Unió.

Aquí va:

 

Aquest diumenge 27 de setembre es un dia historic pels Catalans… en el sentit literal.

La Història recent ens contempla. Pares i avis que mai haurien somiat poder decidir el futur de la seva nació en democràcia i llibertat. Que, havent patit tanta opressiö i menysteniment, la lluita contra els qui ara ens intenten espantar i ens posen pedres en el cami els hi semblaria poc, comparat amb el que ells van patir. Aquells pares i avis estarien molt orgullosos d’haver arribat fins aqui i molt atents al que fem dema.

La Història del futur ens contemplarà. Els nostres fills i nets que veuran aquesta data com una oportunitat de decidir única, i qui sap si irrepetible. En uns anys es veurà aquest dia amb l’autèntica perspectiva i potser ens preguntaran què varem votar i perquè.

I el teu vot compta.. El comptaran.
Malgrat haver dit que la votació no és un plebiscit ni un referendum, el que comptaran a Espanya i a Europa son els SI i els NO.

..I si ets un catalanista moderat a qui li sembla que el risc d’una possible Declaració Unilateral d’independencia es massa alt i votes UNIO et comptaran com a NO.
De veritat vols que et comptin en el mateix sac dels que van carregar-se l’Estatut al Constitucional, dels que han comparat el moviment democratic més gran d’Europa amb el nazisme? No creus que si guanya el SI estarem en millors condicions per negociar un futur millor per Catalunya ? Creus que ara si que el PP i el PSOE s’asseuran en una taula a negociar si no guanya el SI?

..I si ets un catalanista moderat d’esquerres i votes el PSC et comptaran com a NO.
Vols estar en el mateix sac que el PP? Creus que el PSC pot desenvolupar les seves politiques a Catalunya sense l’aprovació del PSOE? I creus que el PSOE de Gonzalez i Guerra té algun interes en millorar la situacio dels Catalans? Creus que Pedro Sanchez, que ni en plena campanya ha estat capaç de prometre res, sí s’asseura a negociar un autèntic Estat Federal? Com Zapatero? Creus que aixo va de poder estimar Miro i Velazquez com diu Iceta? No creus que si guanya el SI podem construir un terreny de joc on un autèntic i independent PSC desenvolupi les seves propostes per Catalunya?

..I si ets d’esquerres I votes Catalunya Si Que Es Pot et comptaran com a NO.
No creus que es poden fer mes politiques socials si recuperem 16,000 milions d’euros a l’any? Rabell ha dit que ell va votar Si-SI el 9N, que tenim dret a decidir pero no està clar si es podra fer un referendum. Que si hi ha referendum “ja veurem el que votarem”.. Es igual.. Et comptaran com a NO.

..Si votes al PP o CIUTADANS comptaran el teu vot correctament: NO

..I fins I tot, si no vas a votar et comptaran entre “la mayoria silenciosa de Catalanes que no quieren separarse de España”.. Que no volen canviar res.

Per aixo suggereixo que anem tots a votar.

SI o NO.

Read 24076 times
Rate this item
(18 votes)

INTRODUCTORY NOTE

Starting January 30, 2012, I decided to put the random (economic) thoughts that I was posting on Facebook, in a blog. In this site you will be able to read all Facebook notes going back to 2008, (without my Friend’s comments, unfortunately), but we will only maintain the new thoughts. If you want to check out the old comments, they are still posted on Facebook. If you want to comment on them, you have two options (1) Become a Facebook Subscriber. Since all the posts will also appear in Facebook, you will be able to comment there. (2) Comment on Twitter, as each post will also be announced in Twitter.

Search

Banner