Banner
HOMEBLOGSNota Sobre Les Afirmacions de Gabriel Masfurroll
02 November 2009

Nota Sobre Les Afirmacions de Gabriel Masfurroll

Written by 

L’Ex directiu de Joan Gaspart, Gabriel Masfurroll, diu a TV3 que les auditories de seguretat del Barça no han costat els 56.000 euros que diu Joan Oliver sinó els 367.000 euros que diu la publicació “El Pelicano”. També assegura que la raó per la qual Oliver va dir que només eren 56.000 era que «existeix una norma que es va posar en el seu moment per la qual hi ha un tipus de factures que s’havien de fraccionar en menys de 50.000 euros perquè no haguessin de passar per la junta directiva». Alguns “experts” estan donant credibilitat a aquest comentari a la premsa escrita.

Comentaris pel Sr Masfurroll:

Primer, l’actual junta NO amaga factures grans en forma de factures de menys de 50.000 euros. Celebro, però, que ara confessi que quan vostè estava a la junta de Gaspart, ho fessin d’aquesta manera però aquesta pràctica nefasta va ser erradicada per l’actual junta directiva. En tot cas, senyor Masfurroll, s’agraeix la seva sinceritat. Ara s’entenen algunes coses d’una de les èpoques més fosques i nefastes del nostre club.

Segon, la notícia dels 367.000 euros va sortir del diari “El Pelicano”. Per ser honest, senyor Masfurroll, hauria d’explicar que aquesta publicació no te cap mena de credibilitat en cap tema relacionat amb les eleccions al Barça perquè el propietari de “El Pelicano” es diu Sandro Rosell (que també és co-propietari de dos mitjans de comunicació més).

Tercer, com que vostè formarà part de la candidatura de Sandro Rosell, estaria bé que ens digués si aquestes pràctiques obscures i, segons vostè, habituals a la junta de Gaspart, també formarien part de l’estratègia de la junta de Sandro Rosell en el cas que arribés a dirigir el Barça. Perquè, en cas de ser així, aquesta seria una de les moltes coses que la diferenciaria de l’actual junta directiva que, insisteixo, va eradicar aquest tipus de comportament.

Quart, deixi que li doni una petita lliçó de matemàtiques: 56.000>50.000. Es a dir, si Oliver hagués volgut amagar el cost real a base de fer factures de menys de 50.000, per que collons va fer aquesta factura concreta de 56.000 euros quan 56.000 euros són més de 50.000? Possibles respostes:
(a) vostè no sap sumar
(b) vostè sap sumar però va suspendre les classes de lògica a l’EGB
(c) la teoria de que es volia amagar el cost real és una MENTIDA inventada pel diari de Sandro Rosell i que forma part d’una amplia estratègia electoral de la qual vostè en forma part
(d) all of the above

Finalment, Sr Masfurroll, el Barça viu un dels moments més esplendorosos de la seva història i és una pena que gent com vostès utilitzin estratègies basades en la rancúnia, la intoxicació constant i la crítica destructiva. Però tranquil. Nosaltres seguirem construint i treballant en positiu per a què el Pep Guardiola, la resta de tècnics i els jugadors ens segueixin donant els èxits esportius que fan que els nostres socis i simpatitzants trempin amb el Barça com mai no ho havien fet abans. Ja sap la meva teoria: uns fan trempar, uns no fan trempar i uns fan destrempar. Nosaltres som dels primers i vostès... dels tercers.

Read 14758 times
Rate this item
(2 votes)

INTRODUCTORY NOTE

Starting January 30, 2012, I decided to put the random (economic) thoughts that I was posting on Facebook, in a blog. In this site you will be able to read all Facebook notes going back to 2008, (without my Friend’s comments, unfortunately), but we will only maintain the new thoughts. If you want to check out the old comments, they are still posted on Facebook. If you want to comment on them, you have two options (1) Become a Facebook Subscriber. Since all the posts will also appear in Facebook, you will be able to comment there. (2) Comment on Twitter, as each post will also be announced in Twitter.

Search

Banner